Ter Overweging

Maatwerk
Plandata stelt zich het doel organisaties te ondersteunen in het optimaal stroomlijnen van periodieke (planning)processen. Voor dit doel wordt maatwerksoftware ontwikkeld. Want de vraagstelling van elke organisatie is uniek. In overleg  wordt vastgesteld welke planning-intelligentie (algoritmen), simulaties, rekenregels en rapportages in de specifieke situatie gewenst zijn.

Bibliotheek
Onze oplossingen worden gemaakt voor gebruik in een Excel / MS-Office omgeving. Hierbij wordt dan op een professionele wijze VBA (Visual Basic for Applications) ingezet. In feite wordt er een bibliotheek aangeleverd en geen apart te installeren software. Tussenkomst van uw afdeling automatisering is niet eens nodig. Dat er vraag is naar onze manier van werken blijkt uit het groeiende klantenbestand met een diversiteit aan oplossingen.

Tot slot
Als u ooit een pakket koopt, kies dan niet zonder meer het pakket met de meeste toeters en bellen. Ten eerste bestaat z'n pakket meestal het langste en is de kans groot dat u een verouderd pakket koopt. Ten tweede omdat dergelijke pakketten vaak onsamenenhangend zijn, ze zijn organisch gegroeid en moeilijk te gebruiken en te implementeren. En dat kost geld, aandacht, en het kan mis gaan. Kies een simpel modern pakket, dat precies datgene doet, waarvoor u het gebruikt en niet meer dan dat!